Hei Verden… her er våre verdier

Hei verden...

... og velkommen til bloggen vår. Vi starter med en klassisk hilsen. Jeg heter Martin Agnar Dahl og sammen med Daria Thea Dahl driver jeg MAD Consulting - et foretak med store ambisjoner og en krystallklar visjon at vi skal gjøre verden til et bedre sted.

Du tror kanskje ikke helt på det og er litt skeptisk når noen bruker slike ord. Det forstår vi godt. Vi synes også at det er altfor mange som misforstår eller misbruker denne ideen. Derfor er MAD Consulting så unik konsept. Et konsulentfirma som tilbyr både det faglige og etiske i ett.

Jeg skal ikke prøve å overtale deg - du kan finne ut det selv ved å lese bloggen hvor vi kommer å publisere våre meninger, tanker og ideer angående mennesker, psykologi, selvutvikling, ledelse, HRM, coaching og mye mye mer. I dag starter jeg med å fortelle deg hva som er viktigst for MAD Consulting og hvordan vi vil få dette til. Da blir du bedre kjent med oss og den filosofien vi følger på alle mulige nivåer.

 


 

Våre verdier

Det er veldig viktig å ha en indre motivasjon som driver deg i det du gjør. Noe mer enn det som er synlig for alle. Som la deg gi det lille ekstra, gå den ekstra milen.

 

Empati

Empati er et nøkkelord som åpner mange dører. Vi synes at det er på tide å ta den i bruk. For oss betyr det at den aller viktigste oppgaven er å få bedre forståelse av andre mennesker, hva de føler, hva de tenker og ønsker. Å kunne sette seg i deres posisjon. Empati gir unik mulighet til å se ting som er ellers usynlige. Derfor velger vi å bry oss om andre. Uansett om det gjelder oss internt, våre kunder eller deres kunder/ansatte. Vi mener at det er den beste måten å jobbe med mennesker.

 

Utvikling

Alt i universet er i konstant bevegelse. Det gjelder både andre planeter, partikler, bakterier, mennesker... og tanker. Med bevegelser kommer endring. Ikke alltid for bedre. Men den kommer om vi vil eller ikke. Derfor er vi nødt å tilpasse oss helle tiden til den nye situasjonen. På den måten utvikler vi oss. Vi mener at det er vesentlig at vi stopper aldri med utviklingen. Uansett om det er organisasjon vi snakker om, eller en enkelt individ. Og det betyr konstant endring. For det som står stille fryser og dør.

 

Nytenkning

...ikke nok med å bare følge utviklingen. Det er viktig å ta et steg videre. Å endre på ting fordi vi vil, ikke bare at vi må. Finne på nye ting, endre på måten man tenker og jobber på. Sette andre i bevegelse, skape liv. Nytenkning og innovasjon er det som driver verden. Vi er derfor opptatt av å være kreative, nyskapende og innovative - for å kunne tilby de beste og nyeste løsninger for våre kunder. Og for å utfordre andre... skape bevegelse.

 

Mot

For å kunne vise empati, være utviklingsorientert og nytenkende er det nødvendig å ha mot. Mot til å stå ved det som er riktig uansett om andre synes at det er dumt. Mot til å kunne si hva en mener og hvorfor det er viktig. Derfor har vi MOT til å si at EMPATI, UTVIKLING og NYTENKNING er det som er viktig for oss. Vi har mot til å tro at mennesker er den viktigste ressursen. Vi har mot til å tro på andre og på oss selv. Og vi har også mot til å peke på det som er feil eller urettferdig.

 


 

Et foretak med en krystallklar visjon at vi skal gjøre verden til et bedre sted...

Den filosofien bruker vi i alt vi driver med. Det betyr at vi ønsker å levere de beste tjenester som er til bruk, men som også kan igjen skape noe positiv. Vi vil derfor invitere deg eller din bedrift til å være med på reise. 

Vi kan gjøre verden til et bedre sted ved å starte her, lokalt, hos oss... små grep, små steg. Og plutselig så er vi der.

Bli med oss du også - ta kontakt for å få vite mer.

- Hilsen, Martin Agnar Dahl

Daria Thea Dahl
Martin Agnar Dahl
Del med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *